Természetgyógyászat - Biorezonanciás diagnosztika
Kezelések

Zapper

Kórokozók elpusztítása Zapper segítségével:
A Zapper egy speciális generátor, mely egy bizonyos feszültségnél (min.8V) elpusztítja a mikroorganizmusok patogénjeit (baktériumok, paraziták, vírusok, gombák…) az emberi testben.

Bioquant lézeres érkezelés

Bioquant lézeres érkezelés:
Magas a vérnyomása, rossz a vérkeringése, szívproblémái vannak, allergiás, fáradékony, migrén, vagy más hasonló problémákkal küzd? Vagy csak egyszerűen: Szeretne egészségesebb lenni, jobban érezni magát, növelni teljesítőképességét, lassítani az öregedés jeleit elérni az ideális testsúlyt? Amennyiben a kérdésekre IGENNEL válaszolt a BIOQUANT éppen Önre vár.

Mágneses-biorezonanciás kezelés magneter készülékkel

Mágneses-biorezonanciás kezelés magneter készülékkel:
A frekvencia egyszerű nyelven szólva, egy Hertzben kifejezett ritmus, vagy rezgés. A világon minden dolognak van rezgése, frekvenciája, a testnek, sőt a test minden sejtjének is. Amikor megbetegszünk, a test frekvenciája valahol elhangolódik, megváltozik: ezért „lehangolttá” válik.

Magnevit elektro akupunktúra

Magnevit elektro akupunktúra:
A magnetoterápia, az elektroterápia és az akupunktúra lehetőségei egy eszközben
Szokott fájni a háta, a válla, a dereka?
Volt már olyan, hogy lehajolt, majd „úgy maradt” napokig?
Mondták már a mozgásszervi panaszaira, hogy tanuljon meg velük együtt élni?

Lézeres fájdalomcsillapítás

Lézeres fájdalomcsillapítás:
A lézer terápia kis energiájú infravörös lézersugárral történik, mely számos pozitív biológiai hatással bír. A sejteket határoló sejthártyák működését, a rajtuk keresztül végbemenő anyag és energia forgalmat jelentősen javítva a kezelt szövetek regenerációs képességét, gyógy- hajlamát fokozza.

Diadens szemkezelés

Diadens szemkezelés:
A DiaDENS készülékekkel, ill. az ezekhez kapcsolt DENS-szemüveggel végzett dinamikus elektroneurostimuláció együttesen a szem megbetegedéseinek komplex gyógyításával nemcsak a szem patológiáinak eredményes gyógyítását teszi lehetővé, hanem minden kezelt személy adaptív (alkalmazkodási) tartalékainak növelését is.

Stresszoldás

Stresszoldás:
A stressz koncepcióját a Nature folyóiratban 1936-ban közzétett cikkében Selye János fogalmazta meg. Úgy definiálta, mint a szervezetnek a nem fajlagos hatásokra - a megfelelésre, a kihívásokra és a szükségletekre - adott válaszának közös jellemzőjét.

Diadens terápia

Diadens terápia:
A DIADENS-terápia kifinomult és természetes orvosság, amely a betegségek gyógyításához magának a páciensnek az egészségtartalékait használja fel. Nincsenek életkori korlátozások.

Denevérpad - A gerinc doktor

Denevérpad - A gerinc doktor:
A Denevérpad olyan a mai igények szerint készült gyógyászati eszköz, amely széles körben teszi lehetővé számos, d generatív gerincelváltozás gyógyítását és kezelését. A hatását a gerinc kíméletes széthúzása révén fejti ki. A nyújtáshoz a gravitáció erejét használjuk, amely a Denevérpadon fekvő személy testének különböző mértékben való megdöntésével szabályozható az aktuális nyújtási igény szerint.

Chi terápia

Chi terápia:
Az emberi szervezet, mint egy inga, folyamatos "lökést" igényel, vagyis a szimpatikus idegrendszer serkentését, amely a test funkciói számára szinkronizáló impulzusokkal szolgál. Ilyenkor a legjobb az oxigénellátás.
Ez az alapötlete a Csi-gép megalkotásának, amely egy kényelmes és használatban egyszerű egészségmegőrző készülék. Rendszeres használata ugyanazt a hatást eredményezi, mint a fizikai gyakorlatok, vagy 15 km-nyi futás.

Triomed terápia

Triomed terápia:
Ma ez az egyik legmodernebb, leghatásosabb és legbiztonságosabb kezelési mód.
A készülék segítségével eredményesen befolyásolható az ember egészsége és életkora.

Immunotic készülék

Immunotic készülék:
Az Immunotic készülék a sejtek "betegség"memóriáját törli, és így a szervezet újra az EGÉSZSÉG információhoz kezd alkalmazkodni sejtszinten. Hasonló funkciót lát el, mint a számítógépeken a Reset gomb. Ahogy ez megtörténik, az ideális állapotot visszaállító folyamat azonnal beindul, és a szervezet gyorsan helyreállítja a problémát, amennyiben az immunrendszer még elég erős.

Babaprogram Joalis módra

Babaprogram Joalis módra
Az irányított és ellenőrzött méregtelenítés az életünk különböző szakaszaiba képes hatékonyan beavatkozni. Tegyük ezt lehetővé legalább azon gyermekeink számára, akik még a világrajövetelük előtt állnak!

A készülékeinkkel végzett kezelések gyógyhatású közérzetjavítást eredményeznek!